مواد لازم
- ٣ عد د تخم مرغ
- ٢٢٠ گرم شکر
- 2/1 ق چ وانیل
- ١٢٥ گرم روغن
- ٥٠ گرم آب
- ٢٥٠ گرم آرد
- ١ ق م بیکینگ پود ر
- ٢ عد د هویج بزرگ رند ه شد ه
- ٢ ق م د ارچین
- ٥٠ گرم گرد وی خرد شد ه
- خامه و پود ر قند برای تزیین
طرز تهیه:
1. فر را روشن کرد ه و د ر د مای ١٨٠ د رجه سانتی گراد تنظیم کنید. تخم مرغ ها را با شکر و وانیل د ر یک ظرف مناسب بریزید و آنها را باهمزن برقی آنقد ر بزنید تا حجم آن د و برابر شود و رنگ مخلوط به زرد کمرنگ د رآید.
بنا به گزارش آکاایران : 2. حالا روغن و آب را افزود ه و د وباره به مد ت یک د قیقه باهمزن هم بزنید.
3. د ر یک ظرف جد اگانه آرد و بیکینگ پود ر را الک کنید، سپس آن را آرام آرام به مخلوط اضافه کرد ه و مواد را با لیسک به صورت د ورانی هم بزنید تا مخلوط یکد ستی حاصل شود.
4. حالا باید هویج، گرد و و د ارچین را به مخلوط اضافه کنید و د وباره با لیسک هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود.
5. قالب را باکمی روغن مایع چرب کرد ه و مخلوط را د ر قالب بریزید، سپس آن را د ر فر به مد ت ٤٥ د قیقه قرار د هید تا کیک بپزد.
6. بعد از ٤٥ د قیقه یک سیخ چوبی را د اخل مرکز کیک فرو کنید. د رصورتی که کاملاً پخته باشد، هیچ ماد ه ای به سیخ نمی چسبد.
7. روی کیک را می توانید با خامه و پود ر قند تزیین کنید.