دانستنیهای نت

۳ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مواد لازم

  • ٣ عد د تخم مرغ
  • ٢٢٠ گرم شکر
  • 2/1 ق چ وانیل
  • ١٢٥ گرم روغن
  • ٥٠ گرم  آب
  • ٢٥٠ گرم آرد
  • ١ ق م  بیکینگ پود ر
  • ٢ عد د هویج بزرگ رند ه شد ه
  • ٢ ق م  د ارچین
  • ٥٠ گرم گرد وی خرد شد ه
  • خامه و پود ر قند برای تزیین


طرز تهیه:
1. فر را روشن کرد ه و د ر د مای ١٨٠ د رجه سانتی گراد تنظیم کنید. تخم مرغ ها را با شکر و وانیل د ر یک ظرف مناسب بریزید و آنها را باهمزن برقی آنقد ر بزنید تا حجم آن د و برابر شود و رنگ مخلوط به زرد کمرنگ د رآید.
بنا به گزارش آکاایران : 2.  حالا روغن و آب را افزود ه و د وباره به مد ت یک د قیقه باهمزن هم بزنید.
3. د ر یک ظرف جد اگانه آرد و بیکینگ پود ر را الک کنید، سپس آن را آرام آرام به مخلوط اضافه کرد ه و مواد را با لیسک به صورت د ورانی هم بزنید تا مخلوط یکد ستی حاصل شود.
4.  حالا باید هویج، گرد و و د ارچین را به مخلوط اضافه کنید و د وباره با لیسک هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود.
5. قالب را باکمی روغن مایع چرب کرد ه و مخلوط را د ر قالب بریزید، سپس آن را د ر فر به مد ت ٤٥ د قیقه قرار د هید تا کیک بپزد.
6. بعد از ٤٥ د قیقه یک سیخ چوبی را د اخل مرکز کیک فرو کنید. د رصورتی که کاملاً پخته باشد، هیچ ماد ه ای به سیخ نمی چسبد.
7.  روی کیک را می توانید با خامه و پود ر قند تزیین کنید.


  • علی سی
  • ۰
  • ۰

مواد لازم برای تهیه دسر ژلاتینه موز :

1 - پودر ژله موز               یک و نیم بسته

2 - بستنی وانیلی                 یک و نیم لیوان

3 - بیسکویت ساده                 ده عدد

4 - موز                             دو عدد

 

طرز تهیه دسر ژلاتینه موز :

جهت تهیه این دسر ابتدا در ظرفی نصف بسته پودر ژله موز را کم کم در نصف لیوان آب جوش ریخته، هم می‌زنیم تا حل شود و بعد نصف لیوان آب سرد به آن اضافه می‌کنیم.

یک کیسه فریزر را باز کرده، داخل قالب مستطیل شکل صاف پهن می‌کنیم. دو عدد موز را برش زده، کف قالب را موز می چینیم. بعد ژله حل شده را روی آن می‌ریزیم و دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا سرد و سفت شود.

سپس یک بسته دیگر پودر ژله موز را کم کم در یک لیوان آب جوش ریخته، هم می‌زنیم تا حل شود.

یک و نیم لیوان بستنی وانیلی یا بستنی موزی (۲۰۰ گرم) را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود.

مایه ژله بستنی را سریع قبل از اینکه سفت شود روی ژله سفت شده می‌ریزیم و برای مدت یک الی دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا سفت شود. پس از اینکه سفت شد و از یخچال بیرون آوردیم

با بیسکویت روی دسر سرد شده را می‌پوشانیم تا موقع پذیرایی به راحتی برش بخورد.

سپس قالب دسر را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم ، و پلاستیک روی آن را جدا کرده تا آماده پذیرایی شود. امیدوارم از این دسر خوشمزه درست کنید و با عزیزانتان لذت ببرید دسر آماده است بفرمایید .. نوش جان ..

  • علی سی
  • ۰
  • ۰

رای تهیه بیسکویت کره ای ابتدا در ظرفی شکر و کره را با هم زن خوب هم می زنیم سپسشیر ، تخم مرغ ، وانیل و اسانس بادام را هم اضافه می کنیم . در ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوطکرده و کم کم به مواد بیسکویت اضافه می کنیم