دانستنیهای نت

  • ۰
  • ۰

مواد لازم

  • ٣ عد د تخم مرغ
  • ٢٢٠ گرم شکر
  • 2/1 ق چ وانیل
  • ١٢٥ گرم روغن
  • ٥٠ گرم  آب
  • ٢٥٠ گرم آرد
  • ١ ق م  بیکینگ پود ر
  • ٢ عد د هویج بزرگ رند ه شد ه
  • ٢ ق م  د ارچین
  • ٥٠ گرم گرد وی خرد شد ه
  • خامه و پود ر قند برای تزیین


طرز تهیه:
1. فر را روشن کرد ه و د ر د مای ١٨٠ د رجه سانتی گراد تنظیم کنید. تخم مرغ ها را با شکر و وانیل د ر یک ظرف مناسب بریزید و آنها را باهمزن برقی آنقد ر بزنید تا حجم آن د و برابر شود و رنگ مخلوط به زرد کمرنگ د رآید.
بنا به گزارش آکاایران : 2.  حالا روغن و آب را افزود ه و د وباره به مد ت یک د قیقه باهمزن هم بزنید.
3. د ر یک ظرف جد اگانه آرد و بیکینگ پود ر را الک کنید، سپس آن را آرام آرام به مخلوط اضافه کرد ه و مواد را با لیسک به صورت د ورانی هم بزنید تا مخلوط یکد ستی حاصل شود.
4.  حالا باید هویج، گرد و و د ارچین را به مخلوط اضافه کنید و د وباره با لیسک هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود.
5. قالب را باکمی روغن مایع چرب کرد ه و مخلوط را د ر قالب بریزید، سپس آن را د ر فر به مد ت ٤٥ د قیقه قرار د هید تا کیک بپزد.
6. بعد از ٤٥ د قیقه یک سیخ چوبی را د اخل مرکز کیک فرو کنید. د رصورتی که کاملاً پخته باشد، هیچ ماد ه ای به سیخ نمی چسبد.
7.  روی کیک را می توانید با خامه و پود ر قند تزیین کنید.


  • ۹۴/۰۶/۳۱
  • علی سی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی