دانستنیهای نت

۵ مطلب در آبان ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مواد لازم جهت تهیه کیک هویج :

آرد:               دو و یک دوم پیمانه

هویج رنده شده:      سه پیمانه (حدود 300 الی 350 گرم)

تخم مرغ:        4 عدد

شکر:            2 پیمانه

روغن مایع:      یک پیمانه

گردوی خرد شده:       یک پیمانه

دارچین:                   2 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر:     یک قاشق غذاخوری

هل:              نوک قاشق غذاخوری

نمک:             نصف قاشق چایخوری

 

      

 

 

طرز تهیه کیک هویج :

       ابتدا قبل از شروع کار حدود یک ربع فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن نمائید تا گرم شود . سپس در ظرف بزرگی مواد خشک از جمله آرد، بکینگ پودر، نمک، دارچین، هل را با هم مخلوط کرده و چند بار الک می کنیم. در ظرف دیگری تخم مرغها را با همزن آنقدر هم بزنید تا خوب کف کرده و پف کند.سپس شکر را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا  در تخم مرغ حل شود.

     سپس روغن را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم. بعد هویج رنده شده را اضافه میکنیم و چند دقیقه هم میزنیم.آرد را هم کم کم به مایه اضافه میکنیم و با لیسک فولد می کنیم. یعنی مواد پائینی را به سمت بالا می آوریم. این نوع هم زدن سبب می شود که پف کیک نخوابد.گردو را نیز اضافه می نمایم و با لیسک هم می زنیم.سپس در قالب میریزم.

قالب را با روغن جامد یا کره چرب می نماییم. سپس آرد پاشی می کنیم. این کار باعث می شود که کیک به آسانی از قالب جدا شود. البته قالبهای سیلیکونی نیازی به آرد پاشی ندارند. ضمناً می توانیم از کاغذ روغنی نیز استفاده نماییم.

کیک را برای حدود 45 دقیقه الی یک ساعت برای پخت داخل فر قرار می دهیم  . کیک ما اماده است نوش جان




  • علی سی
  • ۰
  • ۰

هات تپ

توقف خط استفاده می شود به طور موقت متوقف کم F از

در سرویس سیستم های لوله کشی. تیم خط توقف هستند

انجام پس از یک هات تپ تکمیل شده است -

جدا از بخش های لوله برای تعمیر، نگهداری،

پیکر بندی دوباره و یا درج شیر. تیم خط ارائه می دهد

متوقف می شود برای لوله کشی کم، متوسط و فشار قوی

سیستم و همچنین برای سیستم های لوله کشی خلاء.

خط مشترک روش توقف

چرخش سر خط توقف

1/2 "از طریق 36"، تا 1480 PSI

تاشو سر خط توقف

16 "از طریق 84"، به 150 PSI تا

HotSpots®

عناصر آب بندی ویژه برای برنامه های کاربردی که در آن

دمای بیش از مهر و موم الاستومر، تا 700 ° F،

فشار psi 700

تیم خط توقف

مراحل مورد نیاز برای انجام یک توقف خط

1. تیم سفارشی طراحی

محاصره کامل تقسیم توپ را روی گوه

اتصالات نصب شده است.

2. تکنسین های تیم شیر

سوراخ به خط لوله عملیات هات تپ

SealTite® 4. تیم

تکمیل پلاگین تنظیم شده است و

قفل شده را به محل، موقت

شیر حذف و کور

F لانگ نصب شده است.

3. خط سر توقف با

فرآیند آب بندی سازگار

عنصر قرار داده شده است برای جلوگیری

جریان.

از طریق از حد سوپاپ: ایده آل

برای دریچه عدم عملکرد در

مخازن و عروق.

در سراسر-سربرگ توقف:

هنگامی که محدودیت ترخیص کالا از گمرک

خط نرمال اجازه نمی دهد

توقف روش.

آرنج توقف: خط توقف

قرار داده شده به شعاع

از یک لوله.

سه راهی توقف: خط توقف منزوی هات تپ

توپ را روی گوه کردن خط اصلی.

تخصص خط توقف

تیم ارائه شده است خط تخصص متوقف می شود بیش از 40 سال. مهندسی خانه در ما، تولید و

با تجربه گروه پشتیبانی فنی چالش منحصر به فرد قبول شده در روزانه. در زیر نمونه هایی از خط تخصص متوقف می شود

که به طور معمول توسط تیم انجام می شود.

  • علی سی
  • ۰
  • ۰

مواد لازم جهت تهیه کیک بلوط :

آرد سفید  ٢ پیمانه

بکینگ پودر  ٢ ق چ

نمک  سه چهارم ق چ

وانیل  ١ ق چ

شکر یک و نیم لیوان

کره نرم شده  ١۶ ق غ

تخم مرغ  ۴ عدد

پودر بلوط  ١ پیمانه

شیر پر چرب  یک چهارم پیمانه

طرز تهیهکیک بلوط :

ابتدا فر رو با حرارت ١٧٠ درجه گرم نگه میداریم سپس زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کرده سفیده هارا با همزن بزنید تا سفت شود در ظرفی یک لیوان شکر, وانیل , کره را با هم خوب مخلوط کردهبا همزن بزنید سپس زرده تخم مرغ را اضافه کردهوهم بزنید تا به رنگ روشن در بیاید.


در ظرف یگری آرد، نمک و بکنیگ پودر رو با هم ترکیبکردهیک سوم از آرد را به ممواد اضافه کنید و با قاشق چوبی با بقیه مواد مخلوط کنید.پودر بلوط را ریخته هم بزنید. (بجای پودر بلوط از پودر گردو و یا فندق هم میتوان استفاده کرد .)سپس کمی از آرد را ریخته و پس از یکدست شدن، شیر را اضافه کنید و هم بزنید.


 در نهایت همه آرد راریخته و هم بزنید.شکر را کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً همه مواد با هم مخلوط شوند.


قالب را چرب نموده  و مواد را ریخته و به مدت یکساعت در فر قرار میدهیم .


روی کیک را با سلیقه خود باپودر قند یا آیسینگ شکلات یا شکلات تزیین کنید .


طرز تهیه پودر بلوط :

شکافی روی پوست بلوط ایجاد کنید وبلوط را برای مدت ۵ دقیقه روی حرارت تفت دهید ولی نسوزد به دین ترتیب بلوط ها بو داده می شود.وقتی سرد شد، پوستش رو بگیرید وآسیاب کنید.


 

 


  • علی سی
  • ۰
  • ۰

 

موادلازم جهت تهیه شیرینی قطاب :

 

روغن مایع گرم ............ نصف فنجان

آب ...........................1 فنجون

آرد سفید..................... به میزان لازم

 پودر قند.................... 4 ق غ

 

مواد لازم جهت داخل قطاب:

پودر مغز گردو .............۱۰۰ گرم

 پودر قند......................۱۰۰ گرم

 هل ............................  ۱ قاشق چایخوری

 دارچین .......................۱ قاشق چایخوری

گلاب ..........................۲ تا ۳ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه شیرینی قطاب  :

جهت تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه ابتدا در ظرفی روغن و آب را میریزیم. سپس آردو پودر قند را کم کم اضافه میکنیم. آرد راانقدر میریزیم که خمیر نرمی حاصل شود و به دست نچسبد . سپس ورز میدهیم و خمیر را کنار می گذاریم . این خمیر احتیاج به استراحت ندارد وواقعا خمیر راحت و کش داری ست و سریعا حالت و فرم خمیر پیدا میکند مطابق شکل زیر :

 سپس به سراغ تهیه مواد داخل قطاب می رویمکه برای اینکار ابتدا پودر مغز گردو و پودر قند و هل را با هم خوب مخلوط میکنیم و در صورتی که بخواهیم مواد حالت خشک را نداشته باشه و خمیر ی نرم باشد گلاب را هم میریزیم .

روی سطح تخته کار آرد میپاشیم و از خمیر به اندازه ی یک گردو برمیداریم.خمیر را پهن میکنیم . داخلش یک قاشق از مواد میگذاریم و میپیچیم

 

 

 سپسا قابلمه ای پر از روغن میکنیم و این قطابها راداخلش میریزیم و با شعله ملایم میگذاریم دو طرفشان خوب سرخ  و طلائی شود چون خمیر قطاب در مجاورت هوا لبه هایش خشک می شود و از هم باز میشود بهتر است که کم کم درست شود و سرخ کنید یا اینکه کسی کمکتان کند  که به محض اینکه قطاب ها را پیچاندید دیگری داخل روغن ریخته و سرخ کند . 

 پس از سرد شدن قطابها داخل یک ظرف پر از پودر قند قوطه ورشان میکنیم سپس سرو میکنیم.

 


  • علی سی
  • ۰
  • ۰

عملیات هات تپ

هات تپ روش اتصال به یک شاخه جوش داده شده است

اتصالات به لوله کشی و یا تجهیزات در خدمت، و سپس ایجاد یک

باز کردن در لوله کشی و یا تجهیزات بوسیله مته یا برش

بخشی از لوله کشی و یا تجهیزات در اتصالات وصل شده است.

(در شرایط خاص برخی از پیچ و یا اتصالات مکانیکی

شاید استفاده شده. این روش این است عمل مشترک در نفت

پردازش و پتروشیمی امکانات و این سند

هیچ ملاحظات منحصر به فرد "بهره برداری داغ نمی

بدون جوش ".) هات تپ است که معمولا انجام زمانی که آن را

عملی نیست، و یا غیر عملی است، به تجهیزات یا لوله کشی

از خدمات، و یا برای پاکسازی یا تمیز کردن آن با معمولی

مواد و روش ها. با بررسی مناسب به تعیین که یک هات تپ است

مناسب، و توسعه و انطباق با کار خاص

روش ها، بسیاری از اتصالات عملیات هات تپ با خیال راحت شده

ساخته شده بدون تداخل با فرایند عملیات.

این نشریه را پوشش می دهد جنبه های ایمنی در نظر گرفته شود

قبل و در طول داغ ضربه زدن بر روی در سرویس لوله کشی و یا تجهیزات.

این فراهم می کند:

• کمک به رسمیت شناختن، نگرانی بررسی، ایمنی و آدرس؛

• بررسی نگرانی های بالقوه بهره برداری داغ بر اساس

تجربه در صنعت.

• راهنمایی در برنامه ریزی عملیات هات تپ

• استفاده از "خطر در مقابل ریسک" مفاهیم اعمال شده به

بهره برداری داغ.

• عناصر ها در طی فرآیند هات تپ از نظر

تجزیه و تحلیل شغل از طریق تکمیل.

• پیشنهادات در "چه باید بکنید اگر همه چیز به اشتباه است."

این نشریه است:

• یک جایگزین برای برنامه ریزی کار خاص.

• مجموعه ای از روش کار.

تقریبا هر کار گرم ضربه زدن متفاوت است. دقیق،

نوشته شده، روش عملیات هات تپ کار خاص باید در دسترس باشد

قبل از شروع هر کار برای کمک به اطمینان حاصل شود که اقدامات مناسب

خطاب. اگر روش ایستاده برای گرم وجود دارد

بهره برداری آنها باید برای کاربرد به بررسی و مرور

کار باید انجام شود. این روش ممکن است تجدید نظر در نیاز

  • علی سی