مواد لازم جهت تهیه کیک بلوط :
آرد سفید ٢ پیمانه
بکینگ پودر ٢ ق چ
نمک سه چهارم ق چ
وانیل ١ ق چ
شکر یک و نیم لیوان
کره نرم شده ١۶ ق غ
تخم مرغ ۴ عدد
پودر بلوط ١ پیمانه
شیر پر چرب یک چهارم پیمانه
طرز تهیهکیک بلوط :
ابتدا فر رو با حرارت ١٧٠ درجه گرم نگه میداریم سپس زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کرده سفیده هارا با همزن بزنید تا سفت شود در ظرفی یک لیوان شکر, وانیل , کره را با هم خوب مخلوط کردهبا همزن بزنید سپس زرده تخم مرغ را اضافه کردهوهم بزنید تا به رنگ روشن در بیاید.
در ظرف یگری آرد، نمک و بکنیگ پودر رو با هم ترکیبکردهیک سوم از آرد را به ممواد اضافه کنید و با قاشق چوبی با بقیه مواد مخلوط کنید.پودر بلوط را ریخته هم بزنید. (بجای پودر بلوط از پودر گردو و یا فندق هم میتوان استفاده کرد .)سپس کمی از آرد را ریخته و پس از یکدست شدن، شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
در نهایت همه آرد راریخته و هم بزنید.شکر را کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً همه مواد با هم مخلوط شوند.
قالب را چرب نموده و مواد را ریخته و به مدت یکساعت در فر قرار میدهیم .
روی کیک را با سلیقه خود باپودر قند یا آیسینگ شکلات یا شکلات تزیین کنید .
طرز تهیه پودر بلوط :
شکافی روی پوست بلوط ایجاد کنید وبلوط را برای مدت ۵ دقیقه روی حرارت تفت دهید ولی نسوزد به دین ترتیب بلوط ها بو داده می شود.وقتی سرد شد، پوستش رو بگیرید وآسیاب کنید.