دانستنیهای نت

۳ مطلب در مهر ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

شوکوبیس

مواد لازم برای شوکوبیس 
  • 100 گرم بیسکوییت پودر شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2/1  پیمانه شکر
  • 120 گرم کره
  • 4/1 پیمانه پودر کاکائو
  • 1 ق س پوست پرتقال رنده شده
  • 2/1 پیمانه گردوی خرد شده

بنا به گزارش آکاایران : مواد لازم موس شکلات سفید
  • 2/1 1 پیمانه شیر
  • 300 گرم شکلات سفید 2/1 پیمانه شکر
  • 3/1 پیمانه آب
  • 3 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 ق م پودر ژلاتین
  • 2/1 1 پیمانه خامه فرم گرفته

طرز تهیه:
1. در یک کاسه تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. در یک قابلمه دیگر کره را با پودر کاکائو مخلوط کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شده و با پودر کاکائو مخلوط شود. حالا مخلوط تخم مرغ و شکر را اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند.
2. مواد داخل قابلمه را در کاسه بریزید. بیسکوییت پودر شده، گردوی خرد شده و پوست پرتقال رنده شده  را هم اضافه و آنها را با مواد مخلوط کنید.مواد حاصل را در قالب کمربندی ریخته و آن را به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید. در این میانموس شکلات را آماده کنید.
3.  ژلاتین را در 3/1 پیمانه آب سرد به روش بن ماری حل کنید. در یک ظرف مناسب شیر را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی خیلی داغ شد، شکلات سفید خرد شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات ها کاملاً حل شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه مناسب شکر را با آب مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. زرده ها را در یک کاسه کوچک خوب بزنید، سپس آنها را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید. مواد را سریع هم بزنید تا فرایند پخت زرده ها انجام شود. مخلوط شیر و شکلات را هم به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کاملاً خنک شوند. در انتها پودر ژلاتین و خامه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
4. قالب را از یخچال درآورید. موس را روی شوکوبیس بریزید، سپس دوباره قالب را داخل یخچال قرار دهید. بعد از حدود 4-3 ساعت که مواد سفت شد، قالب را از یخچال درآورید. مواد را از قالب جدا کرده و به دلخواه برش بزنید، سپس سرو کنید.

  • علی سی
  • ۰
  • ۰

مواد لازم

  • 120 گرم مارشمالو (پف پفی)
  • 2/1 پیمانه شیر
  • 100 گرم کره
  • 150 گرم کره
  • 150 گرم شکلات تخته ای
  • 120 گرم بیسکویت پتی بور یک بسته بزرگ
  • 1 ق س پود رژلاتین
  • به میزان لازم  گیلاس، باد ام و نارگیل


طرز تهیه:
1. کف قالب مستطیل شکلی   به عمق 4 تا 5 سانتی متر را کاغذ روغنی بیند ازید تاکف و د یواره های آن رابپوشاند. 
بنا به گزارش آکاایران : 2. بیسکویت ها را خرد کرد ه و با 100 گرم کره ذوب شد ه مخلوط کنید، سپس آن را  کف قالب ریخته و خوب فشار د هید تا منسجم گرد د و  قالب را به مد ت 30 د قیقه د ر یخچال بگذارید. 
3.  ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرد ه و روی بخار کتری قرار د هید تا کاملا حل شود. مارشمالوها را با شیر د اخل یک ظرف د یگر بریزید و آن را روی بخار کتری قرار د هید تا ذوب شود.
4. حالا به تد ریج ژلاتین را به مارشمالو اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی بیسکویت ها بریزید. قالب را د وباره د ر یخچال بگذارید تا لایه د وم خود ش را بگیرد.
5.  شکلات تخته ای و کره را د ریک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید و با روش بن ماری شکلات را ذوب کنید. شعله را خاموش کنید، سپس باد ام، نارگیل و گیلاس را هم اضافه کرد ه و آنها را با هم مخلوط کنید.
6. قالب را از یخچال د رآورید. مخلوط شکلات را روی لایه مارشمالو بریزید. قالب را یک ساعت دیگر د ر یخچال قرار د هید تا د سر شما آماد ه شود، سپس آن را از یخچال د ر آورد ه و برش بزنید.


  • علی سی
  • ۰
  • ۰
  • ۵۰۰ گرم آرد
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه شیر ولرم
  • 4 /1 پیمانه روغن مایع
  • 2 /1 1 ق س مایه خمیر فوری
  • 8  /1 ق چ نمک
  • 2 /1 پیمانه شکر
  • 4/1 ق چ وانیل

مواد لازم برای کرم
  • ۱ پیمانه شکر
  • 4/3 پیمانه آرد
  • 2/1 و 1 پیمانه شیر
  • 2/1 ق چ وانیل
  • ۵۰ گرم  کره
طرز تهیه:
بنا به گزارش آکاایران : 1. یک قاشق غذاخوری از شکر را با خمیرمایه و شیر ولرم در ظرف بریزید و  به مدت 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید.
2.  در کاسه ای نمک، روغن، بقیه شکر، وانیل و تخم مرغ را بریزید و هم بزنید تا  یکدست شوند. مخلوط شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. خمیر حاصل را نباید وزر دهید، زیرا بعد از پخت خشک می شود.
3. خمیر را درون کاسه ای که کمی چرب کرده اید گذاشته و روی آن یک نایلون بکشید. یک پارچه هم روی آن بگذارید و سپس ظرف را در جای گرم مثل کابینت یا داخل فر خاموش به مدت یک ساعت قرار دهید تا خمیر استراحت کند.
4.  سطح کار را کمی آرد بریزید. خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه به قطر تقریبی 3 میلی متر باز کنید. خمیر را قالب بزنید و خمیرهای اضافی را از دور قالب ها جمع کنید. روی خمیرهای قالب زده را با پارچه بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید.
5. شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود، قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود. وانیل و کره را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظی حاصل شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.
6. داخل یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. خمیر پیراشکی های قالب زده را بعد از استراحت دوم آهسته و ملایم داخل روغن داغ انداخته و سرخ کنید، سپس آنها را روی صافی بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
7.  پس از سرد شدن، خمیرها را با چاقوی نوک تیز از پهلو برش بزنید و از کرم سرد شده یک قاشق داخلش قرار دهید. 

  • علی سی