دانستنیهای نت

  • ۰
  • ۰

مواد لازم

  • 120 گرم مارشمالو (پف پفی)
  • 2/1 پیمانه شیر
  • 100 گرم کره
  • 150 گرم کره
  • 150 گرم شکلات تخته ای
  • 120 گرم بیسکویت پتی بور یک بسته بزرگ
  • 1 ق س پود رژلاتین
  • به میزان لازم  گیلاس، باد ام و نارگیل


طرز تهیه:
1. کف قالب مستطیل شکلی   به عمق 4 تا 5 سانتی متر را کاغذ روغنی بیند ازید تاکف و د یواره های آن رابپوشاند. 
بنا به گزارش آکاایران : 2. بیسکویت ها را خرد کرد ه و با 100 گرم کره ذوب شد ه مخلوط کنید، سپس آن را  کف قالب ریخته و خوب فشار د هید تا منسجم گرد د و  قالب را به مد ت 30 د قیقه د ر یخچال بگذارید. 
3.  ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرد ه و روی بخار کتری قرار د هید تا کاملا حل شود. مارشمالوها را با شیر د اخل یک ظرف د یگر بریزید و آن را روی بخار کتری قرار د هید تا ذوب شود.
4. حالا به تد ریج ژلاتین را به مارشمالو اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی بیسکویت ها بریزید. قالب را د وباره د ر یخچال بگذارید تا لایه د وم خود ش را بگیرد.
5.  شکلات تخته ای و کره را د ریک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید و با روش بن ماری شکلات را ذوب کنید. شعله را خاموش کنید، سپس باد ام، نارگیل و گیلاس را هم اضافه کرد ه و آنها را با هم مخلوط کنید.
6. قالب را از یخچال د رآورید. مخلوط شکلات را روی لایه مارشمالو بریزید. قالب را یک ساعت دیگر د ر یخچال قرار د هید تا د سر شما آماد ه شود، سپس آن را از یخچال د ر آورد ه و برش بزنید.


  • ۹۴/۰۷/۰۲
  • علی سی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی