موادلازم جهت تهیه شیرینی قطاب :
روغن مایع گرم ............ نصف فنجان
آب ...........................1 فنجون
آرد سفید..................... به میزان لازم
پودر قند.................... 4 ق غ
مواد لازم جهت داخل قطاب:
پودر مغز گردو .............۱۰۰ گرم
پودر قند......................۱۰۰ گرم
هل ............................ ۱ قاشق چایخوری
دارچین .......................۱ قاشق چایخوری
گلاب ..........................۲ تا ۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی قطاب :
جهت تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه ابتدا در ظرفی روغن و آب را میریزیم. سپس آردو پودر قند را کم کم اضافه میکنیم. آرد راانقدر میریزیم که خمیر نرمی حاصل شود و به دست نچسبد . سپس ورز میدهیم و خمیر را کنار می گذاریم . این خمیر احتیاج به استراحت ندارد وواقعا خمیر راحت و کش داری ست و سریعا حالت و فرم خمیر پیدا میکند مطابق شکل زیر :
سپس به سراغ تهیه مواد داخل قطاب می رویمکه برای اینکار ابتدا پودر مغز گردو و پودر قند و هل را با هم خوب مخلوط میکنیم و در صورتی که بخواهیم مواد حالت خشک را نداشته باشه و خمیر ی نرم باشد گلاب را هم میریزیم .
روی سطح تخته کار آرد میپاشیم و از خمیر به اندازه ی یک گردو برمیداریم.خمیر را پهن میکنیم . داخلش یک قاشق از مواد میگذاریم و میپیچیم.
سپسا قابلمه ای پر از روغن میکنیم و این قطابها راداخلش میریزیم و با شعله ملایم میگذاریم دو طرفشان خوب سرخ و طلائی شود چون خمیر قطاب در مجاورت هوا لبه هایش خشک می شود و از هم باز میشود بهتر است که کم کم درست شود و سرخ کنید یا اینکه کسی کمکتان کند که به محض اینکه قطاب ها را پیچاندید دیگری داخل روغن ریخته و سرخ کند .
پس از سرد شدن قطابها داخل یک ظرف پر از پودر قند قوطه ورشان میکنیم سپس سرو میکنیم.