دانستنیهای نت

  • ۰
  • ۰

 

موادلازم جهت تهیه شیرینی قطاب :

 

روغن مایع گرم ............ نصف فنجان

آب ...........................1 فنجون

آرد سفید..................... به میزان لازم

 پودر قند.................... 4 ق غ

 

مواد لازم جهت داخل قطاب:

پودر مغز گردو .............۱۰۰ گرم

 پودر قند......................۱۰۰ گرم

 هل ............................  ۱ قاشق چایخوری

 دارچین .......................۱ قاشق چایخوری

گلاب ..........................۲ تا ۳ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه شیرینی قطاب  :

جهت تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه ابتدا در ظرفی روغن و آب را میریزیم. سپس آردو پودر قند را کم کم اضافه میکنیم. آرد راانقدر میریزیم که خمیر نرمی حاصل شود و به دست نچسبد . سپس ورز میدهیم و خمیر را کنار می گذاریم . این خمیر احتیاج به استراحت ندارد وواقعا خمیر راحت و کش داری ست و سریعا حالت و فرم خمیر پیدا میکند مطابق شکل زیر :

 سپس به سراغ تهیه مواد داخل قطاب می رویمکه برای اینکار ابتدا پودر مغز گردو و پودر قند و هل را با هم خوب مخلوط میکنیم و در صورتی که بخواهیم مواد حالت خشک را نداشته باشه و خمیر ی نرم باشد گلاب را هم میریزیم .

روی سطح تخته کار آرد میپاشیم و از خمیر به اندازه ی یک گردو برمیداریم.خمیر را پهن میکنیم . داخلش یک قاشق از مواد میگذاریم و میپیچیم

 

 

 سپسا قابلمه ای پر از روغن میکنیم و این قطابها راداخلش میریزیم و با شعله ملایم میگذاریم دو طرفشان خوب سرخ  و طلائی شود چون خمیر قطاب در مجاورت هوا لبه هایش خشک می شود و از هم باز میشود بهتر است که کم کم درست شود و سرخ کنید یا اینکه کسی کمکتان کند  که به محض اینکه قطاب ها را پیچاندید دیگری داخل روغن ریخته و سرخ کند . 

 پس از سرد شدن قطابها داخل یک ظرف پر از پودر قند قوطه ورشان میکنیم سپس سرو میکنیم.

 


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی